Skip to content

Holdet

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Henrik Jørgensen

It-chef

Henrik er it-chef i AKA-IT og har været med til at udtænke ideen til og opbygge AKA-IT fra de oprindelige 3 ansatte til de 19 vi er i dag. Henrik har mange års erfaring inden for it-drift og afvikling både generelt og inden for a-kasse verdenen.

 
AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Søren Bjørn-Fallesen

Løsningsarkitekt/Driftansvarlig

Søren blev ansat i AKA-IT i 2010 som udvikler og beskæftiger sig pt med interne og eksterne værktøjer samt udvikling af vores driftløsninger. Søren har et dybt kendskab til Modulus. Søren er uddannet it-ingeniør fra DTU og har en lang række certificeringer indenfor Microsoft SQL-Server, WCF, MVC og C#.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Kim Rynkjøb

Løsningsarkitekt

Kim er it-udvikler og har været i AKA-IT siden 2012. Han laver smarte løsninger, der automatiserer arbejdsopgaver og gør livet lettere for sagsbehandlere og a-kassemedlemmer. Kim har tidligere været udvikler i telebranchen og har en lang række certificeringer indenfor Microsoft SQL-Server, WCF, MVC og C#.

Søren Borring Sørensen

Udvikler

Søren har været ansat i AKA-IT siden 2018 som full-stack softwareudvikler.
Han arbejder med at lave de smarte løsninger, for at forbedre hverdagen for kunder og ansatte.
Søren er udannet som datamatiker, med en overbygning som professionsbachelor i software development.
Han har førhen arbejdet som grafiker, men er nu gået i kast med programmeringsverdenen, og går ivrigt til værks med både JavaScript, SQL og C#.

Rune Stenstrøm

Udvikler

Rune har været ansat i AKA-IT siden 2018 som full-stack softwareudvikler. Rune har i mange år arbejdet med software udvikling og brugercentreret design og i højgrad med henblik på automatisering af arbejdsgange. Rune er uddannet cant.scient. I Medialogi.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Nikolaj Mandrup Petersen

Udvikler

Nikolaj har været ansat i AKA-IT siden 2018 som softwareudvikler. Han har i mange år arbejdet med Modulus samt webudvikling. Han er uddannet datamatiker, med en efterfølgende top-up i webudvikling og er certificeret indenfor Oracle.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Eva Falcon Nielsen

Systemkonsulent

Eva er systemkonsulent og en del af udviklingsteamet. Eva har været i AKA-IT helt fra starten i 2009. Hendes opgaver er centreret omkring Modulus, men omhandler også diverse sidesystemer, der genererer data og dokumenter til Modulus. Hun udarbejder bla. foranalyser til nye ideer, som kan komme kunderne til gavn. Eva har en baggrund som programmør og planlægger/projektleder indenfor forskellige områder og brancher, men har været i a-kasseverdenen siden 2004.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Denis Besic

Infrastrukturtekniker

Denis blev ansat i AKA-IT i 2008 og har derfor været med fra starten af AKA-IT samarbejdet. Denis’ primære arbejdsområder er Vmware infrastruktur, både Vmware vSphere og Vmware Horizon platformen. Desuden varetager han kundernes Exchange platforme og er DBA på SQL Server. Denis er certificeret i Vmware(VCP4-5), Exchange(2010, 2013) og MS SQL DBA(SQL 2014).

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Morten Fachmann

Infrastrukturtekniker

Morten blev ansat i AKA-IT i 2009. Mortens primære arbejdsområder er telefonsystemet SWYX,

 
AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Helle Elbak Ring

Driftansvarlig

Helle er it-konsulent i driftsgruppen og beskæftiger sig med daglig it-drift, supportsager, ændringer og opsætning i Modulus, diverse udtræk til kunderne samt test af nye modulus versioner. Hun har været ansat i AKA-IT siden 2011. Helle kommer fra en baggrund i a-kasseverdenen, hvor hun har arbejdet som sagsbehandler og vejleder kombineret med test og it-opgaver først i Winnie og siden hen i Modulus. Op til ansættelsen i AKA-IT var Helle med til at teste og implementere Modulus i MA, MiA og AJKS. Hun har således et indgående kendskab til Modulus både fra it- og brugersiden.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Brian Bjørngaard

Driftansvarlig

Brian er IT-konsulent i driftsgruppen og beskæftiger sig med daglig drift, automatisering, support og kundetilpasning af Modulus. Han har været i AKA-IT siden 2017 og kommer med en civilingeniøruddannelse og har tidligere været systemadministrator og databasemanager i Region Hovedstadens Sundhedsvæsen.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Bo Danielsen

Firstlevel support

Bo er it-supporter og har været ansat i AKA-IT siden 2011. Bo står for first level support til vores kunder både for AKA-IT’s egne programmer samt tredjepartsprogrammer. Han har tidligere været ansat som it-supporter hos Teknisk Erhvervsskole Center.

AKA-IT - portrætter af medarbejderne

Jette Kartin

Driftansvarlig

Jette er it-konsulent i driftsgruppen og beskæftiger sig med daglig drift, support og kundetilpasning af Modulus. Jette har været i AKA-IT siden 2014 og var tidligere ansat som forretningskonsulent i Netcompany. Hun er certificeret i it-pædagogik og kommunikation og har mange års erfaring med it-support, -undervisning og -forretningsudvikling.